Bekijk online
 
 
  januari 2022      
 
 
            
 
 
Vraagtekens bij effecten nultarief groente en fruit
 
 
Vraagtekens bij effecten nultarief groente en fruit
 
In de theorie klopt het. Verlaag de prijs van groente en fruit en consumenten gaan meer van deze producten kopen en meer consumeren. Dat is hard nodig, want de gemiddelde Nederlander haalt de aanbevolen hoeveelheid bij lange na niet. Men vraagt zich echter af of een btw-verlaging op groente en fruit de meest effectieve manier is om Nederland gezonder te laten eten. Wat denk jij?
 
Lees het volledige artikel
 
 
 
 
 
 
Column Gerhard Kwak: Gemiste kans
 
Column Gerhard Kwak: Gemiste kans
 
Tijdens het eerste programma Linda’s Wintermaand op TV kregen de gasten een goodiebag met daarin onder andere een, volgens Linda, heerlijke Veluwse rookworst. Een mooi stukje reclame. Dat is geen verkeerd idee. Een beetje extra reclame voor een lekker ambachtelijk slagersproduct is nooit weg. Nu loop ik al jaren mee in de slagerij, maar het gekke was dat ik nog nooit specifiek van Veluwse rookworst had gehoord...
 
Lees de column
 
 
 
 
 
 
 
Vishandel de Dukdalf krijgt oorkonde van Noordzeevis uit Scheveningen
 
De Dukdalf ontvangt oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen
 
Op donderdag 13 januari heeft Vishandel de Dukdalf in Hillegersberg een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. De viswinkel ontving de oorkonde voor het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen. Stefan Hoefnagel en Nathalie van Doorn, eigenaren van de viswinkel, namen de oorkonde in ontvangst.
 
Lees verder
 
 
 
 
Beste Worstmakerij & Traiteur Gildeslagers-Uw Slager 2022 bekend
 
Beste Worstmakerij en Beste Traiteur van 2022 bekend
 
Op 24 januari zijn, na drie spannende keuringsrondes, de winnaars van de productkeuringen van Het Worstmakersgilde en Uw Slager bekendgemaakt.
Beste Worstmaker van het jaar is Slagerij Verkoeijen uit Leunen en Beste Traiteur van het jaar is Slagerij Kastelein uit Diepenheim. Het hele jaar mogen zij trots de titel ‘Worstmaker of Traiteur van het jaar 2022’ bij zich dragen.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
 
Pudding van oud brood
 
Pudding van oud brood
 
Versinspiratie vindt het belangrijk dat voedselverspilling zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Maar om van restjes een lekkere maaltijd te maken heb je wel wat inspiratie nodig. Daarom delen wij deze maand een recept waarbij oud brood wordt gebruikt. Wie had verwacht dat oud brood zo lekker kan zijn? Verras je klant met deze heerlijke duurzame pudding.
 
Bekijk het recept
 
 
 
 
 
 
ReceptenBanner
 
 
 
 
 
Nedertarwe voor de ambachtelijke bakker
 
Op 18 januari presenteerde Royal Koopmans, samen met alle schakels van de graanketen, Nedertarwe. Nedertarwe is graan van dichtbij. Het graan komt van Nederlandse bodem en wordt door gecertificeerde en vooruitstrevende boeren met veel aandacht volgens strikte richtlijnen duurzaam geteeld. Met Nedertarwe levert Royal Koopmans een bijdrage aan de verduurzaming van alle schakels in de graanketen.
 
Lees verder
 
 
 
 
Beste Echte Bakker van 2022 bekendgemaakt
 
Beste Echte Bakker van 2022 bekendgemaakt
 
Van der Steen, de Echte Bakker uit Made is uitgeroepen tot de Beste Echte Bakker van 2022. De titel gaat naar de Echte Bakker die het hoogste scoort in de mix van productkwaliteitskeuringen, klantbeleving en drie van de vier product competities. Een titel waarvoor je het hele jaar door je beste beentje voor moet zetten.
Het is de derde keer dat de Gouden Schieter naar Van der Steen gaat (2013 en 2019).
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
 
Creatief Verkopen
 
Creatief Verkopen
 
In het licht van de enorme concurrentie die een slager dagelijks ondervindt moet je, om te slagen, wel met wat extra’s komen. De duizenden foto’s, reclamefolders en andere creatieve uitingen uit het archief van Gerhard Kwak waren de aanleiding om die in boekvorm aan zijn collega’s te laten zien. Uitingen die je een handvat kunnen geven bij het creatief in de markt zetten van je bedrijf.
 
Creatief-verkopen.nl
 
 
 
 
 
Slachtvisite
 
Een boek over de historie van het slagersvak, 144 pagina's vol informatie, foto's en verhalen van slagers. Vroeger was alles heel anders dan nu. Je maakt kennis met de geschiedenis van de huisslachting, de oorsprong van het slagersvak.

De voorraad is bijna op, bestel snel nog jouw exemplaar!
 
Slachtvisite.nl
 
 
 
Versinspiratie
 
            
 
 
 
Arnhemsestraatweg 19, 6881 NB Velp,
Postbus 50, 6880 AB Velp, [email protected]
 
   
 
Versinspiratie is een project van b2b Communications BV
 
b2b Communications BV | Arnhemsestraatweg 19 | 6881NB Velp | K.v.k 59203455
Delen op socialmedia
Ervaart u deze email als ongewenst? Afmelden
Spam Melden