Bekijk online
 
Vakbladvoedingsindustrie.nl logo
 
 
 

Nieuwsbrief
16 juni 2020

 
 
 
Gefundeerde onderbouwing voor efficiënte voortgang bouwprojecten
 
 

Gefundeerde onderbouwing voor efficiënte voortgang bouwprojecten

 
 

Voor ieder bouwproject zijn tal van redenen te verzinnen waarom het niet gerealiseerd kan worden. En elke oplossing roept nieuwe vragen op. Wat nodig is voor dit soort uitdagingen is een team van specialisten die hetzelfde doel nastreven: gezamenlijk een gefundeerde onderbouwing maken voor het verwezenlijken van het bouwproject.

Lees verder

 
 
 
 
 
Ambachtelijke producten industrieel geproduceerd

Vleesbedrijf Van Essen is verhuisd van Den Nul naar Raalte, waar ze een pand ultramodern hebben ingericht. Eigenaar Paul van Essen: “Een logistiek en technisch hoogstandje. Al het leidingwerk is van RVS en overal kan ik in een handomdraai machines toevoegen.” 

Vleesbedrijf Van Essen verwerkt wekelijks circa 20.000 kilo vlees voor maaltijdbereiders, food services, retail en grossiers. Maalproducten en worstsoorten vormen de hoofdmoot.

 
Lees meer
 
 
 
Ambachtelijke producten industrieel geproduceerd
 
 
 
 
 
Goede hygiëne in coronatijden
 
 
Goede hygiëne in coronatijden

Ook de voedingsindustrie ontkomt niet aan de impact van corona. Het borgen van een voedselveilig productieproces en de gezondheid van medewerkers is dan van cruciaal belang.

Bij Cor Segers BV en Simons Vleeswaren namen ze de nodige maatregelen. “Misschien blijven de schotten tussen de medewerkers wel.”

 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
TAP Machinebouw
 
 
 
 
 
EU-consumenten willen duurzamer eten

Hoeveel aandacht besteed jij aan de impact van uw voedingskeuzes op het milieu? Ben je bereid om te bezuinigen op rood vlees? Doet de overheid genoeg om duurzaam voedsel te promoten? Dat zijn enkele van de vragen die verschillende nationale consumentengroepen aan de Europeanen hebben gesteld in een enquête in 11 landen, gecoördineerd door BEUC. BEUC onthult de resultaten in een nieuw rapport.

 
Lees meer
 
 
 
EU-consumenten willen duurzamer eten
 
 
 
 
 
Foodwatch lanceert manifest tegen de uitverkoop van voedingswetenschap
 
 
Foodwatch lanceert manifest tegen de uitverkoop van voedingswetenschap

Foodwatch lanceert als start van een grootschalige campagne een manifest tegen de uitverkoop van wetenschap. Dit als antwoord op de stijgende publiek-private samenwerking en de risico's die dit met zich meebrengt. Foodwatch heeft concrete maatregelen geformuleerd om onafhankelijke voedingswetenschap te beschermen, zoals de oprichting van een onafhankelijk onderzoeksfonds en betere naleving en controle van de gedragscode wetenschappelijke integriteit.  

 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Column Pieter Vos
 
 

Autonomie

 
 

De coronacrisis - en de daaraan gekoppelde maatregelen om verspreiding van de ziekte in te dammen - grijpt meer dan ooit in op onze autonomie. Dat vinden we lastig, wij Nederlanders. In zijn toespraak op tv prees Rutte het Nederlandse volk. Oké, er worden af en toe boetes uitgedeeld, maar over de hele linie doen we het goed. Hij gaf aan de kritiek van ondernemers en instellingen gehoord te hebben. En hij legde uit waarom het pad tóch op deze manier bewandeld moet worden. 

Lees verder

 
 

Meer nieuws op Vakblad Voedingsindustrie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.vakbladvoedingsindustrie.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©2020 Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV. U ontvangt deze nieuwsbrief als lezer van vakblad Voedingsindustrie, lid van OSV netwerk of als relatie van b2b Communications. Persoonlijk contact: Saskia Stender (026) 370 00 27, [email protected]

Wijs ook uw collega's en zakenrelaties op de mogelijkheid van een gratis abonnement op deze nieuwsbrief. 

 
Delen op socialmedia:
 
 
 
b2b Communications BV | Arnhemsestraatweg 19 | 6881NB Velp | K.v.k 59203455
Ervaart u deze email als ongewenst? Afmelden
Spam Melden