Bekijk online
 
Vakbladvoedingsindustrie.nl logo
 
 
 

Nieuwsbrief
17 maart 2020

 
 
 
Voedingsindustrie vitale sector
 
 

Voedingsindustrie vitale sector

 
 

De levensmiddelenproductie in Nederland draait op onverminderd hoog niveau. Een recente rondgang bij de leden van de FNLI maakt duidelijk dat de productie in de fabrieken op normaal peil is en dat fabrikanten alles in het werk stellen om de continuïteit van de productie en levering op peil te houden. Mede doordat de overheid de voedselketen als cruciaal heeft aangemerkt, kunnen medewerkers in de fabrieken aan het werk blijven om de sector draaiende te houden. 

Lees verder

 
 
 
 
 
Duurzame ambities van Van Oers United en Prodoor
 
 
Duurzame ambities van Van Oers United en Prodoor

Cees van Diest, Facility en HSE manager bij Van Oers United wil vooral slímmer werken. Ronnie Schiltmans, directeur en eigenaar van Prodoor in Apeldoorn, wil dat ook. Samen zijn ze al een eind op weg als het gaat om het onderhoud van alle industriële deuren op twee locaties van Van Oers United: Dinteloord en Ridderkerk. 

Cees en Ronnie vertellen daarover in het lichte, moderne bedrijfsrestaurant in het gebouw van Van Oers United (VOU) in Dinteloord. 

 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Coronavirus: Nieuwe regelingen

De overheid helpt ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Er zijn bestaande en nieuwe regelingen van kracht waar je als ondernemer op dit moment gebruik van kunt maken, zoals werktijdverkorting of belastinguitstel.

Check hier wat je mogelijkheden zijn.

 
Lees meer
 
 
 
Coronavirus: Nieuwe regelingen
 
 
 
 
 
Zwanenberg en Struik bundelen krachten
 
 
Zwanenberg en Struik bundelen krachten

De aandeelhouders van Zwanenberg Food Group (ZFG) en Struik Foods Europe hebben besloten dat de ondernemingen per maandag 16 maart 2020 de krachten bundelen.

Hiermee ontstaat een breed voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een jaaromzet van € 540 miljoen.

 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Column Herman Bessels
 
 

Greendeal 2040 – CO2 neutraal

 
 

Weg met het gas, alles elektrisch. Het vermogen van ons gasnet is het 10-voudige van het elektriciteitsnet. Besparen we 60% op de gasenergie, dan nog moet de capaciteit van het elektriciteitsnet vier maal vergroot worden. Wie gaat dat betalen en waar plaatsen we dat? Wat doen we bij windstil, mistig weer in januari? Gaan we dan naar Poetin, van wie we duurzame kernstroom én CO2gas via Nordstream kopen? Levering gegarandeerd; vraag het maar aan de Oekraïners. 

Lees verder

 
 

Meer nieuws op Vakblad Voedingsindustrie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.vakbladvoedingsindustrie.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©2020 Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV. U ontvangt deze nieuwsbrief als lezer van vakblad Voedingsindustrie, lid van OSV netwerk of als relatie van b2b Communications. Persoonlijk contact: Saskia Stender (026) 370 00 27, [email protected]

Wijs ook uw collega's en zakenrelaties op de mogelijkheid van een gratis abonnement op deze nieuwsbrief. 

 
Delen op socialmedia:
 
 
 
b2b Communications BV | Arnhemsestraatweg 19 | 6881NB Velp | K.v.k 59203455
Ervaart u deze email als ongewenst? Afmelden
Spam Melden